top of page
Tom Ford

Tom Ford

Tijdloos en mode icoon. Vanaf 240€

Tom Ford laat zich al jaren inspireren door de glamour van Hollywood. De brillen van dit merk zijn daarom opvallend en uniek, maar wel met de tijdloze look die bij Hollywood hoort.

Als heus mode-icoon wist de Amerikaanse Tom Ford maar al te goed waar modieuze mannen en vrouwen naar op zoek zijn. Een eigen modemerk kon dus niet uitblijven, inclusief trendy brillen die de collecties compleet maken. Een tikkeltje eigenwijs, maar wel glamoureus: dat is de stijl van dit bekende label.

Tom Ford laat zich al jaren inspireren door de glamour van Hollywood. Hier is het iedere dag weer belangrijk om een statement te maken, en dat doe je natuurlijk met de juiste accessoires. De brillen van dit merk zijn daarom opvallend en uniek, maar wel met de tijdloze look die bij Hollywood hoort.

Moderne invloeden worden moeiteloos vermengd met klassieke designs die zich al jarenlang hebben bewezen. Hierdoor raken de monturen van Tom Ford nooit uit de mode en passen ze bovendien bij vrijwel iedere look. Zo creëert het merk de perfecte allround accessoires voor iedere dag.

Sfeerbeelden van de collectie
bottom of page