2008_week_33_now_part_5.png

LINDBERG

Deens design

Een statement maken
Met een bril van LINDBERG vertel je wereld dat je op een andere manier denkt, en een hoge waarde hecht aan uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen.

Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en onberispelijk vakmanschap.

Gepatenteerde technische innovaties hebben de visie op monderne monturen radicaal vernieuwd. Het Lindberg team verwijderde niet essentiële onderdelen zoals schroeven, klinknagels en lasnaden. Dit betekent dat Lindberg monturen onvoorstelbaar sterk en flexibel zijn en toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

OPTISCHE BRILLEN

Sfeerbeelden

Show More

KINDERBRILLEN

Sfeerbeelden

Specifiek ontworpen met de voorkeuren van modebewuste kinderen en jongeren in gedachten, met een mate van duurzaamheid, flexibiliteit, comfort en lichtheid die perfect is afgestemd op actieve kinderen en tieners.

ZONNEBRILLEN

Sfeerbeelden

LINDBERG-fans hebben voor hun zonnebril dezelfde verwachtingen wat betreft kwaliteit, comfort en mode als voor hun gewone bril. Alle LINDBERG-zonnebrillen zijn geschikt voor glazen op sterkte. LINDBERG Sun biedt keus uit speciaal gekleurde ZEISS-zonnebrilglazen van topkwaliteit en gepolariseerde NXT-glazen voor bescherming tegen het felle licht en ultraviolette straling.

 

Adres

Grote Markt 26
8970 Poperinge
België

Contact

057 33 52 47

Openingsuren

Di -za: 9u -12u // 13u30 - 18u

Zaterdag open tot 17u

Zondag en maandag gesloten

Volg ons

©2020 by Optiek Dejonghe.